Kotiapalvelu – Huolenpitoa lähelläsi

Caritan LähiApu on yritys joka sijaitsee Maalahdessa. Huolimatta siitä että yritys on aloittanut toimintansa syksyllä, on yrityksen takana sairaanhoitaja monen vuoden monipuolisella kokemuksella työnteosta kaiken ikäisten ihmisten läheisyydessä.

Toiminta-alueellemme kuuluu Vaasa, Mustasaari ja Maalahti. Tulossa on Laihia, Korsnäs ja Närpiö.

Lue lisää yrityksestämme.

Kuka huolehtii sinusta tai sinun lähiomaisista?

Se on helposti unohdettua minkälaisen määrän huolenpitoa henkilö tarvitsee kun esimerkiksi liikuntakyky on rajoitettu leikkauksen tai muun sairaalakäynnin jälkeen. Joidenkin leikkauksien jälkeen myös on tarpeellista olla seuralainen joka valvoo henkilöä tietyn ajan leikkauksen jälkeen. Tällöin Caritan LähiApu on palveluksessanne tarjoamalla koulutetun sairaanhoitajan joka pitää turvallisesti huolta joko sinusta tai lähiomaisestasi. Kotiavustus on helppo, luotettava ja turvallinen ratkaisu omaisten hoitoon.

Valitsemalla ammattitaitoisen kotipalvelun vähennät omaa ja lähiomaisten stressiä sillä että kenenkään ei tarvitse huolestua pienistä asioista. Päivittäiset asiat hoituvat helposti ja huolettomasti myös niille joiden liikuntakyky on rajoitettu. Lue läpi sivu palveluistamme jotta voit luoda kokonaiskuvan siitä mitä voin tarjota juuri sinulle.

Caritan LähiAvun yleisimmät palvelut ovat:

  • Kotipalvelu päiväleikkauksen tai muun sairaalakäynnin jälkeen
  • Säännöllinen kotipalvelu
  • Lapsiperheen kotipalvelu
  • Räätälöity kotipalvelu