Caritas NärHjälp – Om mig

I Företaget Caritas NärHjälp möter du en erfaren hälsovårdare. Jag blev färdig sjukskötare 1987. Jag har nu en mångsidig erfarenhet av arbete bland människor i olika åldrar. Jag har fördjupat mig i olika ämnen, t.ex. socialpedagogik som jag praktiserade inom äldreomsorg, skolpsykologi, sårvård och familjearbete. Arbetet med människor har alltid gett en djup glädje och energi och nu ser jag fram emot att erbjuda mina tjänster till både ung och gammal.

Jag erbjuder ett helhetspaket men var och en kan sammanställa de delar man behöver.

Jag kan ställa upp från kl. 12-22 på vardagar. Morgnar och helger enligt skild överenskommelse.

Gratis planeringssamtal med klient / med anhörig på lämplig plats.

Hemservice i Vasa, Korsholm och Malax

För tillfället hör till vårt verksamhetsområde Vasa, Korsholm och Malax. På kommande är Laihela, Korsnäs och Närpes. Caritas NärHjälp har egen bil för transporter som vi kan göra olika butik- och apoteksbesök, människotransporter och överlag röra oss.